Fönsterbyte Sollentuna

Byten av fönster och dörrar •

Fönsterbyte

Vi på Fönsterbyte Sollentuna är specialister på att byta fönster i fastigheter av varierande storlekar. De produkter ni kan få genom oss är tillverkade i Sverige och står sig därför väl i relation till det ofta påfrestande klimatet. Vi påbörjar varje arbete med att göra ett kostnadsfritt hembesök hos er. Under det tar vi mått på de befintliga fönstren så att vi sedan kan beställa produkter som passar bostaden. När ni ber oss om hjälp med ett fönsterbyte erbjuder vi modeller i trä och med aluminiumbeklädnad.

Vi kan byta fönster i Sollentuna

Att ta vår hjälp innebär att ni får måttbeställda fönster i Stockholm. Dessutom är våra produkter fördelaktiga för miljön och för er själva på många sätt. Virket i våra produkter kommer från tall och över 90 % har en FSC-märkning, som är en kvalitetsstämpel för ett hållbart skogsbruk. Våra tillverkare är relativt ensamma i sin bransch om att använda vattenburen färg och impregnering vilket i sin tur gör att inga lösningsmedel kommer avdunsta när ni bestämt er för att byta fönster. Skulle man montera vakuumimpregnerade fönster får man istället räkna med en avdunstningsprocess på sex månader.

Ett fönsterbyte i Sollentuna med oss är smidigt

När vi har fått era måttbeställda fönster i Stockholm från våra leverantörer tar vi hand om den övriga delen av arbetet.

 • Våra snickare kommer hem till er och monterar fönstren på sin plats
 • Om ni har tilluftsventiler kontrollerar vi så att de fungerar som de skall
 • Vi tar hand om bortforsling av de gamla fönstren
 • Med våra fönster kommer alltid grundliga skötselråd

Vi erbjuder fönsterbyte i Sollentuna till ett bra pris

Vår verksamhet med fönsterbyte i Sollentuna sträcker sig många år tillbaka i tiden och den erfarenhet vi har gör att ni tryggt kan lämna över arbetet till oss. Vi är ensamma i vårt slag om att kunna erbjuda så pass miljövänliga och hållbara produkter till en bra kostnad. Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss för att få en offert med ett pris för fönsterbyte. Att begära en offert kostar självklart ingenting och sker utan krav på motprestationer från er sida. Vi finns till för er under hela processens gång och hjälper er välja rätt produkter för ert hem.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi finns till din tjänst när du behöver beställa och montera nya fönster eller dörrar i ditt hem.

  Adress
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon
  010-4100773

  E-post
  offert@fonsterbytesollentuna.se

  Orgnr
  559089-8796

OM OSS

Vi finns till din tjänst när du behöver beställa och montera nya fönster eller dörrar i ditt hem.

Fönsterbytesollentuna.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
191 62 Sollentuna

010-4100773

offert@fonsterbytesollentuna.se

Orgnr:
559089-8796