Fönsterbyte Sollentuna

Byten av fönster och dörrar •

Om ROT-avdraget

ROT-avdraget reducerar kostnaderna

Med hjälp av ROT-avdraget kan du få reducerade arbetskostnader när du anlitar oss på Fönsterbyte Sollentuna. Avdraget introducerades av den svenska regeringen under 1990-talet och finns till för att underlätta för privatpersoner att genomföra renoveringar i hemmet. ROT innebär att du får göra ett skatteavdrag, vilket betyder att den skatt du betalar för det år som gäller blir lägre. När du behöver utföra ett byte av fönster eller dörrar är du berättigad till avdraget och vi hjälper dig att få det.

Fönsterbyten ger rätt till skatteavdrag

När du ska göra ett fönsterbyte kan du få ROT-avdrag förutsatt att du bor i bostaden som arbetet ska ske i. Det går också bra att använda avdraget för att byta fönster eller dörrar i ditt fritidshus. Det är Skatteverket som kontrollerar avdraget och om du undrar hur mycket du har rätt till är det bäst att kontollera det med dem före du påbörjar ett projekt. Som mest kan du få ett avdrag på 50 000 kronor per kalenderår.

Vi ordnar allt med ROT-avdraget

Om du väljer att anlita oss för ditt fönsterbyte i Sollentuna ser vi till att ordna allt som har med ROT-avdraget att göra. Den faktura du får från oss kommer innehålla avdraget, så att du inte behöver anstränga dig i onödan. Har du några frågor om förfarandet kan du alltid ta kontakt med oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi finns till din tjänst när du behöver beställa och montera nya fönster eller dörrar i ditt hem.

  Adress
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon
  010-4100773

  E-post
  offert@fonsterbytesollentuna.se

  Orgnr
  559089-8796

OM OSS

Vi finns till din tjänst när du behöver beställa och montera nya fönster eller dörrar i ditt hem.

Fönsterbytesollentuna.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
191 62 Sollentuna

010-4100773

offert@fonsterbytesollentuna.se

Orgnr:
559089-8796